Contacteer onsZoals veel andere mensen hier, hadden wij genoeg van de immobiliënmakelaars hier die zo'n heisa maken over hun vergunningen, dat ze er hun eigenlijke taak helemaal bij vergaten. (De vergunning maakt hun activiteiten dan wel legaal, maar daarom zijn zij nog niet integer of competent.)

Daarom besloten we een soort coöperatieve te starten. We zijn GEEN makelaars. Het is onze doelstelling om U te begeleiden naar een beter leven, door u onpartijdig, recht-toe-recht-aan advies te bieden, gebaseerd op onze ervaring en uitgebreide insiderskennis.


Om u te helpen in uw zoektocht naar een beter leven, hebben wij een selectie gemaakt van wat wij beschouwen als aantrekkelijke en goed geprijsde eigendommen in deze streek. Dit aanbod is wat onze website u toont.
Op deze manier bespaart u uzelf een hoop tijd, geld en frustratie omdat u zo vermijdt door makelaars nutteloos rondgereden te worden om hun onverkoopbare huizen te bezichtigen of hoge buitenlandersprijzen voorgeschoteld te krijgen.
 
Indien u in ons huidig aanbod niet onmiddellijk uw droomhuis bespeurt, laat ons dan weten waar u precies naar op zoek bent. De kans is groot dat we u toch kunnen helpen.

We kunnen u verwijzen naar Engels-en Frans sprekende advokaten en geven u natuurlijk met plezier onze tips als hulp met de algemene inburgering hier.
Beschouwt u ons als een betrouwbare vriend waarop u kan rekenen.


Contacteer (in het Nederlands, Engels of Portugees):

traduz@mail.telepac.pt

Carvalhinhos, 3230-211 Penela